Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2419 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez nietylko realnie przewidujesz lecz proponujesz aby Gabriel postapil tak: zaproponuje Ci cos - mozesz sie tu zjawiac i powiedziec rodzicom przecudnej dziewczynki z zespolem Downa, ze ich corka to potworek.

Wiec defacto skoro masz takie realne przewidywania to proponujesz mu aby zrobil cos co narazi go na przemoc.... Wiec jednym slowem jesli ktos ma inne poglady niz "jedyne sluszne" to powinien zrobic cos co narazi go na "przewidywalne" zagrozenie przemoca....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Alez nietylko realnie przewidujesz lecz proponujesz aby Gabriel postapil tak: zaproponuje Ci cos - mozesz sie tu zjawiac i powiedziec rodzicom przecudnej dziewczynki z zespolem Downa, ze ich corka to potworek.

Wiec defacto skoro masz takie realne przewidywania to proponujesz mu aby zrobil cos co narazi go na przemoc.... Wiec jednym slowem jesli ktos ma inne poglady niz "jedyne sluszne" to powinien zrobic cos co narazi go na "przewidywalne" zagrozenie przemoca....

Znajdz sobie te sciane..., ale poki to zrobisz, to przeczytaj matole swoje posty i co w nich postulujesz wobec ludzi o innych pogladach politycznech, wobec innych naroddowosci...itp. Przeczytaj, to co sam wypisujesz i jaka przemoc postulujesz, bo zaczynam sie zastanawiac, czy jestes tak glupi, czy faktycznie masz problemy z glowa, akurat w twoim przypadku, to nie robi wiekszej roznicy...

Jedno jest pewne, ze ktos taki jak ty, tak cienki i nieudolny w swoich probach manipulacji, na sali sadowej zostalby "zjedzony" i osmieszony w pierwszych 5 minutach Nie masz zadnych szans, poniewaz nie jestes w stanie zapanowac nad calym tym chaosem, ktory wyplywa z twojej czaszki. Nie ogarniesz, jakie wlasciwie masz poglady i co zawieraja twoje chore elaboraty, bo poprostu nie masz na to zadnego wplywu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez ja nigdzie niekwestionuje ze Slowianie musza przemoca odpowiedziec na przemoc szkopskiej UE.... To UE i EØS udaja ze sa przeciwni przemocy jednoczesnie uwazajac rewolucje za demokratyczny sposob obalenia demokratycznie wybranego rzadu...

Ciekawe jakby np. LePen we Francji zorganizowala taka pokojowa rewolucje to czy UE tez by twierdzilo ze to demokracja i wola ludu czy tez moze by krzyczeli ze musza czekac do wyborow a rzad ma rzadzic do konca kadencji?

Poprostu bawi mnie hipokryzja giermancow i UE ktora ciagle stosuja i ktora jest widoczna na kazdym kroku lecz dzielnie temu zaprzeczaja..... Jak USA napadlo Serbie (ciekawe gdzie w Serbii byla mniejszosc amerykanska uciskana) i ukradli kawalek Slowianskiej ziemi i stworzyli tam panstwo muzoli Kosovo to wszystko bylo niby ok. A jak Rosja chce zapewnic wschodniej Ukrainie mozliwosc glosowania czy chca byc czescia Ukrainy lub miec wlasne Slowianskie panstwo bez banderowcow to nagle jest agresja.... albo bron masowego razenia ktora to niby miala byc w Iraku.... niech sobie porownaja statystyke ilu ludzi ginie teraz tam w ciagu roku a ilu ginelo jak byl Hussain ot taka zachodnia demokracja

Wiec bawi mnie wlasnie hipokryzja i dlatego podkreslam przejawy takowej wsrod tych ktorzy udaja "tych dobrych" i niemowia wprost oco chodzi robiac co mniej myslacym ludzia sieczke z mozgu....

A co do sali sadowej to sie niemartw potrafie wysmienicie odroznic sprawy zawodowe od tego co z praca zupelnie jest niezwiazane.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Kolejny elaborat o "dupie maryny" - moze ktos sie pokusi i przeczyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zastosowałaś w Moim Kierunku Nadinterpretację
Niemniej Niech ci tam Będzie .
---
Nie chce Mi się , akurat w tym Nieprzyjemnym Temacie Aborcji , Prowadzić Pyskówkę .
---
Pozdrawiam
i
Czym się
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nadinterpretacje ? Zawsze musisz odkrecac tego kota ogonem ? Dokladnie tak napisales, a jesli jednak myslisz, ze to bylo niezbyt ok, wobec tych dzieci i rodzicow, to sie do tego przyznaj.
Nie stosuj dziecinnych wymowek, bos za stary na to i nie zmieniaj idiotycznie tytulu watka, bo to nie watek o mnie, a o dzciach z zespolem Downa i aborcji, a nie o mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Nadinterpretacje ? Zawsze musisz odkrecac tego kota ogonem ? Dokladnie tak napisales, a jesli jednak myslisz, ze to bylo niezbyt ok, wobec tych dzieci i rodzicow, to sie do tego przyznaj.
Nie stosuj dziecinnych wymowek, bos za stary na to i nie zmieniaj idiotycznie tytulu watka, bo to nie watek o mnie, a o dzciach z zespolem Downa i aborcji, a nie o mnie.

SZA ...
Wszak po Norge
ŁAZI
WSZA ..
.

---
Ja wiem swoje z tego co się dowiedziałem , od zdrowych Nordmanów na widok Kalekich ludzi ...
Jak Reagowali i co mówili i dlaczego .

To Nie Polacy , Opowiedzieli Mi o Domkach Lalek/Trolli , oraz o zmianach genetycznych poprzez związki Kazirodcze ... I TAK DALEJ ...!
---
Ty wiesz swoje ponieważ jesteś powiązana uczuciowo opiekując się takimi osobami .
---
Ja nie zalecałem tobie ściany ani nikomu w tym temacie .
OPISAŁEM TYLKO , REALNE PODEJŚCIE NORWEGÓW DO TEGO PROBLEMU .
---
JEST technika i możliwość eliminacji problemu w ZARODKU to takie coś ROBIĄ .
---
NIGDZIE nie napisałem o Eutanazji Osób JUŻ narodzonych i męczących się z własnym Umysłem i Ciałem ...
A jedynie na tym przykładzie poparłem jedynie to co starają się wprowadzić Norgi by mieć jak najmniej Kaleków różnego autoramentu
I
TYLE

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(karlossobon)
Wiking
zwiazki kazirodcze, to jedno, promieniowanie skal to drugie, a trzecie? no nikt tego nie przyzna ale niestety szczepionki. I niech mowia ci co zaszczepili sie ze to bzdura jakies powiklania , ale predzej czy pozniej one przyjda....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Przy okazji!

Urodzi,taka jedna z druga SWIADOMIE kaleke i pozniej juz tylko siedzi i sie smieje i zgarnia kase,z pomocy socjalnej!

Bo takiej to sie wszystko nalezy:

- mieszkanie
- opieka
- transport
- ...

Bo sie zachcialo takiej - urodzic kaleke!
(oczywiscie zdrowym dzieciom ,nie nalezy sie nic - bo urodzily sie zdrowe!)

Ustawiona jedna z druga,na cale zycie!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok